Egy főzet a karcsú, szálkás és csábító lábakért!

Facebook

Víz-és ödémaűző hatás - DiurErbe® forte tabletta

A tökéletes női test körvonalait nemcsak a zsírpárnák képesek elrontani, hanem a test által feleslegesen elraktározott víz is, amit nem csak puffadás, kellemetlen körérzet és végtagduzzanat kísér, hanem a mérlegen állva súlyfelesleg formájában is jelentkezik. Ilyenkor több hatóanyagot is érdemes bevetni, hogy kimossuk a sejtek között megrekedt felesleges folyadékot, hogy az anyagcsere, a salaktalanítás és a nyiroktisztítás hatékonyabb legyen.

Különösen ajánlott kiegészíteni Gambe Slim® kúrádat ezzel a gyógynövényes tablettával, ha a lábadat is érintő problémák közt hangsúlyosan szerepel a folyadék visszatartás, vizesedés, a lábak duzzadtsága, az ödémásodás, vagy makacs cellulitisz jellemez. Ez a vízhajtó és nyiroktisztító hatású tabletta segít megszüntetni a folyadék visszatartást, és az összetevők anyagcsere serkentő és salaktalanító munkája, méltó társad lesz a makacs cellulitisz elleni küzdelemben.  Érdekességként megjegyezendő, hogy legelőször a csípőn látszik meg az eredmény, és csak utána a lábakon. Remélem azért ez a tény nem tart vissza senkit egy kúrától!

A nyírfalevél, az ezüstös hölgymál, a jávatea, az aranyvessző, a tarackbúza gyökértörzs, a mezei zsurló, a kálium, a magnézium és a kloridok alkotta DiurErbe® még a menzesz alatt jelentkező PMS-tüneteket is enyhíti. Fogyaszd, hogy egyre szebb és szebb legyen a lábad!

Tovább a DiurErbe® forte tabletta megvásárlásához >>>