Egy főzet a karcsú, szálkás és csábító lábakért!

Facebook

Visszérspecialistát keresel?
ERBAVEN® tabletta!

Napi egyetlen szem kell belőle – ugye nem bonyolult? Elegendő ennyi belőle, hiszen ez egy folyamatos, nyújtott felszívódású tabletta, így egész napra védelmet nyújt a visszeres, hajszáleres tünetektől szenvedő lábaknak. Sőt, segít az aranyeres panaszokon is!

A visszerek a lábban látható legnagyobb, kötélszerű vénák, amik a rájuk nehezedő nyomás hatására kezdenek megnagyobbodni. Ilyen nyomást okoz a terhesség, a túlsúly, és sajnos ellenség a gravitáció is (sőt, még a belek megmozgatása miatti erőlködés is, hiszen mind a kettő fokozza a hasi nyomást). Amikor a visszér kitágul, nagyobb mennyiségű vér gyülemlik fel benne, így még nagyobb nyomás nehezedik az alsó vénabillentyűre. Ha a nyomás addig fokozódik, hogy a vénabillentyűnek már nincs ereje a működéshez, a visszér tovább tágul, így még nagyobb lesz a következő billentyűre nehezedő nyomás, kialakul az ördögi kör, és tovább rosszabbodik a véna állapota.

Az ERBAVEN® tabletta összetevői bizonyítottan fokozzák a mikrokeringést, növelik a hajszálerek áteresztő képességét, erősítik az erek falát. Hatékonysága klinikai teszttel igazolt: nem kevesebb, mint 89%-os sikerrel javítja a lábakat érintő makacs visszérgondokat és a vele rokon panaszokat, mint a nehéz láb érzése és a lábgörcsök.

Nem is csoda ezekkel az összetevőkkel! Vadgesztenyekéreg kivonat, ázsiai gázló, vörös szőlő levelek, szúrós csodabogyó gyökér, fekete áfonya bogyó – mind egymással szinergikus kivonatok, standardizált hatóanyagokkal, gluténmentesen, hozzáadott tartósítószerektől, mesterséges színezékektől, GMO mentesen (vegánok is fogyaszthatják).

Ha nálad is hangsúlyosan, és elhúzódóan jelentkeztek a visszerek okozta tünetek, a Gambe Slim® mellé szerezz be ERBAVEN® tablettát is, és indíts többszintű támadást a szép lábak érdekében.

Tovább az ERBAVEN® tabletta megvásárlásához >>>