Egy főzet a karcsú, szálkás és csábító lábakért!

Facebook

Szép lábak? Edd és kend! - Szőlőhéj mikroőrlemény

Tudjuk, hogy a tudatos táplálkozás nagyon meghatározó egészségünk szempontjából. Hiszen testünk üzemanyagai a tápanyagok, akárcsak az autódnak a benzin, vagy a gázolaj. Az egyik ilyen érvédő tápanyag csoport a polifenolok. Gambe Slim® főzetedben épp ezért szőlőkivonatot is találsz, de ha fokozzuk az antioxidánsok felvételét, akkor nem csak a kúra eredményességét gyorsítjuk fel, de tartósabbá, stabilabbá is tesszük az elért eredményeket.

Fontos tudnod, hogy ezt az őrlemény pakolásként is használhatod. Külsőleg mézzel, illetve vízzel keverve általánosan fiatalítja a bőrt, és élettelibbé, egészségesebbé varázsolja az arcbőr színét. Használata különösen javasolt rozáceás bőrelváltozások, kezdődő hajszálér tágulatok megjelenése esetén, pakolásként!

Hogyan hat a szőlőhéj őrlemény a lábaidra? A szőlőhéj igazi jótevő, ha a vérerek és a nyirokrendszer állapotáról beszélünk. A szőlő héjának bioaktív anyagai a polifenol antioxidánsok (melyekből ez a termék 3000 mg-ot tartalmaz 100 grammonként!), a rezveratrol, melatonin, és E-vitamin együttesen erősítik szívünket, védik érrendszerünket, és semlegesítik a szervezetünkben fellépő károsító szabad gyököket. Ráadásul ez a szőlőhéj 100 mikronos(!) őrléssel készült, aminek köszönhetően további hatóanyagok szabadulhattak fel a növényi részből, és ezáltal a végtermék is hatékonyabb, plusz remekül hasznosul. A szőlőhéj őrlemény kellemes, savanykás ízű, keverheted turmixba, müzlibe, süthetsz vele bármilyen péksüteményt, pékárut, kekszet. Fogyaszthatod kefirrel, joghurttal, illetve mézzel elkeverve.

Tovább az Szőlőhéj mikro őrlemény megvásárlásához >>>