Egy főzet a karcsú, szálkás és csábító lábakért!

Facebook

Seprűvénák ellen Szerves szőlőmag

Egyre láthatóbbak, sűrűbbek a seprűvénák a lábadon? Esetleg az arcodon is megjelentek hajszálér tágulatok? Ilyenkor már több fronton kell támadnod! Egészítsd ki Gambe Slim® főzetedet szőlőmag kivonattal. A szőlőmag OPC-nevű antioxidánsa erősíti a kapilláris ereket, fokozza a mikrokeringést, és megedzi a kötőszöveted.  Nem mellesleg szépségvitaminként sem utolsó, hiszen megerősíti a kötőszövetben a kollagén mátrixot.

Mit jelent ez a gyönyörű lábakra vágyók számára? Ez a fitovegyület nagyon gyorsan képes segítségére sietni a seprűvénákkal, vagy rozáceás arcbőrrel küzdőknek. Javítja az erek átjárhatóságát, fokozza a vér-és mikrokeringést, melynek hatására nem csak a lábak, de az arcbőr duzzadtsága, puffadtsága, vizessége is csökken.

Ebben a szerves szőlőmag kivonatban tablettánként 95% OPC-t találsz! Vagyis a hatásért felelős hatóanyag koncentráltan jelenik meg, a teljes siker érdekében. A szerves szőlőmag tabletta szedése biztosítja, hogy az összetevők magas biohasznosulással, sejtszinten szívódjanak fel!  Kevesen tudják, hogy a szőlőmag OPC-je azon kevés anyagok egyike, ami még a vér-agy gáton is átjut, segítve ezzel a szellemi és idegrendszeri regenerálódást is. Nem véletlen, hogy az orvosok az OPC-t, a kivonat aktív hatóanyagát gyakran írják fel szív-és érrendszeri megbetegedésekre, vagy éppen demenciás problémákra. 

Tovább a Szerves szőlőmag tabletta megvásárlásához >>>