Egy főzet a karcsú, szálkás és csábító lábakért!

Facebook

Narancsbőr felszámoló őssejtes szérum

Ez az almából kivont növényi őssejteket tartalmazó szérum, további 14 összetevővel karöltve nem csak a narancsbőr, de a helyi zsírpárnák felszámolásához is a leghatékonyabb, külsőleg alkalmazható formula. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a növényi őssejtek alkalmazása forradalmi változást eredményezett a kozmetikai iparban, és hogy még a hollywoodi hírességek is rajonganak ezért a szérumért!

Ha igazán feszes, és karcsú lábakra vágysz, akkor Gambe Slim®  kúrádat egészítsd ki külsőleg is! Minden este fürdés után alulról-felfelé történő mozdulatokkal vidd fel, mint egy testápolót. Gyorsan, szinte azonnal lehet látni a változást, de ahhoz, hogy ez tartós is maradjon, ott van a Gambe Slim®.

A növényi őssejt technológia egészen új szintre emelte a narancsbőr elleni bőrápolást. Az Aqua Balance névre hallgató szérum, a bőrben található őssejteket stimulálja, elősegítve a sejtek önmegújító képességét. Feszes, narancsbőrtől mentes, karcsú vonalakat hagy maga után. Hiszen a bőr őssejtjei visszanyerik sejtképző képességüket, így képes megfiatalodni. A többi összetevő pedig csak fokozza az eredményeket, mint az ázsiai gázló, mimóza, kollagén, elasztin, E-vitamin, paprika kivonat, vadgesztenye kivonat, rutin, citrusfélék esszenciális olajai, koffein, borostyán, hólyagmoszat (jód), ananászszár (bromelán) és az L-karnitin.  

Tovább az Őssejtes szérum megvásárlásához >>>