Egy főzet a karcsú, szálkás és csábító lábakért!

Facebook

Érfal erősítő Szerves C-vitamin

Gambe Slim® főzetben ugyan találunk érfal erősítő gyógynövényeket, ám az eredmények felgyorsíthatók és tartósabbá is tehetők, a legnagyobb mennyiségben szükséges érfal erősítő antioxidáns segítségével; a C-vitaminnal.  Különösen ajánlott azok számára ez a kiegészítés, akiknek érproblémái több mint egy éve fennállnak.

A sokoldalú C-vitamin egyik kevésbé ismert arca: jelentősen csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, illetve csökkenti a vénákban a vérrögök kialakulását. A bőséges napi szerves C-vitamin bevitelről gondoskodva, a kötőszöveteid rugalmasak lesznek, a bőröd üdévé, selymessé, az erek fala, kapillárisai pedig erőssé válnak. Hogyan lehetséges ez? Mindez a C-vitamin kollagén és elasztin képző tulajdonságának köszönhető.

Ne rohanj a zöldségeshez citromért, ugyanis nem bírsz nap, mint nap annyit enni belőle, amennyi a kúrádhoz kell, hiszen napi 2000 mg lesz a fogyasztandó adag.  Fontos, hogy C-vitaminod szerves legyen, a tökéletes biohasznosulás okán! Sokféle C-vitamint lehet kapni, ez a C-vitamin bioflavonoid „ágyba” stabilan rögzített aszkorbinsavat tartalmaz, pont úgy, ahogy azt Nobel-díjas tudósunk, Szent-Györgyi Albert is felfedezte. Így ez a C-vitamin szerves, és ezt a formáját a szervezet könnyedén felismeri és hasznosítja sejtszinten.

Tovább a Szerves C-vitamin tabletta megvásárlásához >>>