Egy főzet a karcsú, szálkás és csábító lábakért!

Facebook

Emo krém seprűvénákra

Gambe Slim® belsőleg támogat téged a szép lábak elérésében, de ha a seprűvénák okozzák a legtöbb problémát a lábaid számára, akkor bizony külsőleg is érdemes bevetni egy specialistát. A legjobb választás erre az Emo krém, ami kimondottan a seprűvénás elváltozásokra speciális.

Az Emo krém segíti az erek összehúzódását, csökkenti a duzzadtságot. Növeli a véráramlást, ami a keringés gyorsulását váltja ki, így felgyorsítja a véraláfutások, ütések okozta sérülések, és a hajszáleres bevérzések eltüntetését. A krém bázisát a magas koncentrátumú Szúrós Csodabogyó gyökere adja, melyhez vadgesztenyemag, varázsmogyoró extraktumait, diosmin és Aloe Vera Barbadensis, továbbá méhviasz, babassu-olaj és karité vaj (shea vaj) kivonatait adták.

Az Emo krém egy ortodermikus gyógykrém, ami annyit jelent, hogy a gyártásnál nagy hangsúly helyeződik a szerves összetevők szinergiájára. A szinergia törvénye azt jelenti, hogy hasonló hatású növényi kivonatok megfelelő arányban történő keverésével, az elérhető hatás a többszörösére növelhető. Természetesen ehhez a megfelelő komponensek mennyiségi, anyagszerkezeti, és elegyítési arányait kellett megtalálnia a gyártónak (Specchiasol®), így eme fejlesztés mögött több éves kutatómunka áll. Továbbá minden ortodermikus gyógykrém, így az Emo krém is nagy dózisban tartalmaz hatóanyagokat, és azok sejtszinten szívódnak fel. A gyógyulási és regenerálódási folyamatokat segíti elő, hogy az ortodermikus gyógykrémek megőrzik a bőrön jelenlévő ökoszisztémát, megkímélve ezzel a bőr savköpenyét és hidrolipid-egyensúlyát.